fbpx

Huur onze mobiele waterdesinfectie unit!

Leaulyte verhuurt een mobiele waterdesinfectie unit zodat u ter plekke anolyte en catholyte water kan aanmaken. Het enige waarvoor u moet zorgen is elektriciteit en watertoevoer.

Wat is water nu eigenlijk?

We gaan het niet hebben over de chemisch samenstelling van het water( H2O) wel over de kracht van deze veelzijdige vloeistof!!  Water, de bron van het leven!!

Wat we weten is, als we water blootstellen aan koude dat het op 0 graden de eigenschap heeft dat het wonderbaarlijk kristalliseert en zo uiteindelijk bevriest. Als we water gaan blootstellen aan warmte weten we dat het bij 100 °C kookt.  Wat gebeurt er in de natuur met water  als er onweerbuien boven zee of  land ontstaan en neervallen??

Vroeger stonden de landbouwers hierop te wachten omdat zo “ althans volgens de volksmond” de grond op een natuurlijke manier werd ontsmet?! Er gebeurt als het ware op een natuurlijke manier een ionisatie.  Wat is er nodig voor een ionisatie? Water, zout,  en elektriciteit werd ons geleerd.

Waarom onze mobiele ELA-900 unit?

Omdat desinfectie in de ruimste zin van het woord steeds meer een begrip gaat worden in deze moderne tijden, zie Corana virus, listeria, legionella, influenza-A virus, allerhande bacteriën en schimmels willen wij hierop inspringen met onze mobiele unit.

De aankoop voor een ELA toestel is dikwijls een te grote investering maar uit ervaring blijkt dat als de professionele de voordelen inzien van de gebruiksvriendelijkheid van Anolyte dikwijls toch overgaan tot aankoop van een ELA toestel van Envirolyte.  Met onze mobiele unit kunt u ongeveer 80-90 liter Anolyte per uur produceren.