fbpx

Over Ons

Positief geladen

sinds 2016!

Sinds 2016 kwam ik “ Goossen Michel” voor het eerst in contact met positief geladen water door middel van de ECA techniek. 

Na positieve ervaringen op bio film verwijderen en het kiemgetal van drinkwater van veeteelt bedrijven onder controle houden willen wij Leaulyte verder uitbouwen als betrouwbare partner als het gaat over ECA techniek  op allerlei sectoren.

Desinfecteren met behandeld water  kan onze wereld helpen om terug te recupereren naar zijn oorsprong.

Geef toe

we zijn al jaren aan het zoeken naar blijvende eco vriendelijke systemen.

U heeft hen gevonden!

Het belangrijkste van onze onderneming is dat we met onze units gaande van 40L/h t.e.m. 12000L/h willen inzetten op desinfectie in de brede zin van het woord en dit op een eco vriendelijke manier.

Ik denk aan desinfectie van watersystemen, gereedschappen, oppervlaktes, lucht, kratten, bidons, stallen, melkinstalaties, enz…

Mocht u in boven vernoemde opsomming uw gedachten stellen op andere toepassingen dan zijn wij er om dit samen met u te bespreken en een persoonlijk advies te geven betreffende uw vraag.

Leaulyte ECA techniek staat voor een effectieve, krachtige, milieuvriendelijke niet giftige desinfectant met de nodige toelatingen.